Asbakje

Lengte van Video: 5′ 43″

Kosten van Video: € 10

‘Laat me raden, je kan jezelf echt niet helpen. Je bent zo zwak, alleen al vanwege de gedachte om Mij te mogen dienen, maar sowieso wanneer je Mij ziet roken. Je raakt jezelf helemaal kwijt in de wil van een sterke Vrouw en van het zien van deze onweerstaanbare hakken. Praktisch gezien is er niets wat je voor Mij niet zou willen doen, en dat meen ik letterlijk, je zou alles voor Mij willen doen. Dat komt omdat je zo’n zwakkeling bent hè? Kom dan maar hier en open je mond, ik wil je gebruiken als Mijn persoonlijke asbakje. Iedere keer als ik Mijn sigaret aansteek wil ik jou klaar zien staan om de as van Mijn sigaret te mogen ontvangen…’

Copyright © 2021. MrsW.Enterprises All Rights Reserved

* on how to purchase this or other video click the link: mrsw.enterprises/how-to-purchase/ and read and follow instructions or just do a quick fix and use this contact form below that you can find under all videos to make things even faster and easier. It is crucial to be specific on the title of the video of your choice and the payment method. 

Note! There are no automatic payments on this site, your request on purchasing a clip will always be handled personally by Me, as well as any questions you may have regarding on buying and downloding clips.

Categorieën:Human Ashtray Fantasy, Humiliation, Nederlandstalig/POV/Femdom, POV, Sensual, Smoking Goddess SensualTags: , , , , , ,